Käldhage Gård

Käldhage Gård
Käldhage Gård

Inlagd den 7 december, 2017 av

Address:
not specified
Zip / City:
not specified
State:
not specified
Bedrooms:
not specified
Bathrooms:
not specified
Square Feet:
not specified

Beskrivning

Hos oss finns skuttande kängurus, hummande alpackor, musik i trädgården, bräkande får, getter fulla av bus & hästar som galopperar över ängen. Tittar du noga hittar du våra stora grisar i en gyttjepöl eller under ett halmtäcke. 
Varmt välkomna till Käldhage gård i Eskelhem – en upplevelse av landet. Vi har skapat en liten familjär djurpark ca 16 km från Visby. Det är en välskött anläggning där man kan njuta av djur och lek i en härlig miljö.
Vi har djurparken öppet året runt, dock färre dagar på lågsäsong. Fiket är öppet hela sommaren och när vi har aktiviteter och på barnens skollov.
Hos oss får man träffa djur och leka. Det är en vacker miljö där man kan koppla av från stress och aktiviteter.
I fiket serverar vi sallader, matpajer, pannkakor, fikabröd & bärpajer/kladdkaka. Till barnen har vi hoppborg, studsmattor, trampbilar, lekstuga, gungor, balansgång och lekborg m.m.

Här på gården bor det både zebror, åsnor, vallabies, alpackor, lamor, getter, emu, kalkoner, hästar, kor, grisar, illrar, får, kaniner, katter m.m. I vår flyttar det även hit kameler.

Vilka är då vi? Vi är Linda och Richard Jarl som tillsammans med familj och personal driver gården samt företaget Hyra Gotland AB där vi förmedlar bostäder till de som vill besöka vår vackra ö.

Vår tanke med gården är att vi ska kunna erbjuda en rofylld plats där man kan samla kraft, njuta av lugnet och alla våra vackra djur.
Hos oss finns skuttande kängurus, hummande alpackor, musik i trädgården, bräkande får, getter fulla av bus & hästar som galopperar över ängen. Tittar du noga hittar du våra stora grisar i en gyttjepöl eller under ett halmtäcke. Korna som idisslar & kaninerna som gömmer sig i en håla. Barnen kan leka på gården samtidigt som föräldrar njuter av en kaffe i solen.

I framtiden ska vi även kunna erbjuda lantligt boende till familjer. Vi har även verksamheten öppen för djurfaddrar eller om man vill hyra häst.

Vi hoppas att folk ska känna sig varmt välkomna till vår gård! Vi kommer under höst/vinter/vår utveckla gården mer och utöka både vad gäller djur, cafe och lek. Vi har de tillstånd som krävs samt veterinär och zoolog kopplad till gården.

Kom och ta del av vår vackra miljö och njut av lugnet en stund.