Gotland

Gotland
Gotland

Inlagd den 17 april, 2017 av

Address:
Eskelhem
Zip / City:
not specified
State:
Gotland
Bedrooms:
not specified
Bathrooms:
not specified
Square Feet:
not specified

Beskrivning

Hos oss finns skuttande kängurus, hummande alpackor, musik i trädgården, bräkande får, getter fulla av bus & hästar som galopperar över ängen. Tittar du noga hittar du våra stora grisar i en gyttjepöl eller under ett halmtäcke. Korna som idisslar & kaninerna som gömmer sig i en håla. Barnen kan leka på gården samtidigt som föräldrar njuter av en kaffe i solen.
Varmt välkomna till Käldhage gård i Eskelhem – en upplevelse av landet.

Vårt egna lilla paradis där vi gärna välkomnar besökare. Vi har nu haft öppet vår första sommar och den har varit väldigt lyckad. Många nöjda besökare.
På sommaren har vi öppen gård där man får träffa djur, vi har musik i trädgården och fiket öppet. I fiket serverar vi sallader, matpajer, pannkakor, fikabröd & bärpajer/kladdkaka. Till barnen har vi hoppborg, studsmattor, trampbilar, lekstuga, gungor och lekborg.

Här på gården bor det både åsnor, vallabies, alpackor, dvärggetter, emu, kalkoner, hästar, kor, grisar, illrar, får, kaniner, katter m.m.

Jag, Linda, driver Käldhage Gård tillsammans med min man Richard. Vi har hjälp av min engagerade familj samt personal. Vi driver även företaget Hyra Gotland AB där vi förmedlar bostäder till de som vill besöka vår vackra ö.

Vår tanke med gården är att vi ska kunna erbjuda en rofylld plats där man kan samla kraft, njuta av lugnet och alla våra vackra djur.
Hos oss finns skuttande kängurus, hummande alpackor, musik i trädgården, bräkande får, getter fulla av bus & hästar som galopperar över ängen. Tittar du noga hittar du våra stora grisar i en gyttjepöl eller under ett halmtäcke. Korna som idisslar & kaninerna som gömmer sig i en håla. Barnen kan leka på gården samtidigt som föräldrar njuter av en kaffe i solen.

I framtiden ska vi även kunna erbjuda lantligt boende till familjer.
Under höst / vinter / vår så går det att boka sitt besök hos oss. Vi har även verksamheten öppen för djurfaddrar eller om man vill hyra häst.

Vi hoppas att folk ska känna sig varmt välkomna till vår gård! Vi kommer under höst/vinter/vår utveckla gården mer och utöka både vad gäller djur, cafe och lek. Vi har de tillstånd som krävs samt veterinär och zoolog kopplad till gården.

Kom och ta del av vår vackra miljö och njut av lugnet en stund.
Boka via mail eller telefon: hyragotland@live.se   0701-44 19 09

PRISER för 2018:
Barn mellan 1-15 år: 60:-
Vuxna: 85:-
Djurfadder: 400:- per månad. Årskort:
Hyra häst: 500:- per månad (gäller ridning en gång per vecka). För fler dagar – be om prisförslag.
Årskort: Barn 1-15 år:               Vuxna:
Kalas: