Om Käldhage Gård

Om Käldhage Gård

Vallaby
Zebra
Alpackor
Åsnor
Klövsjöfår
Lama

Varmt välkomna till vår lilla djurpark i Eskelhem, Käldhage Gård – en upplevelse av landet. Vårt egna lilla paradis där vi gärna välkomnar besökare. Gården är välskött och väldigt välbesökt. Vi har öppet året runt.
På sommaren har vi öppen gård där man kan titta på och klappa många djur, vi har musik i trädgården och fiket öppet. Till barnen har vi hoppborg, studsmattor, trampbilar, lekstuga, gungor och lekborg. På höst, vinter & vår har vi höstlovskul, julmys och andra temadagar. Man kan även boka guidade besök där man får lära sig mer om djuren. Vi formar besöket efter era önskemål.

Här på gården bor zebra, vallaby, lama, åsna, alpacka, olika getraser, olika får, bla världens minsta fårras Ouessant. emu, kalkoner, hästar, kor, grisar, illrar, får, kaniner, katter m.m. Våren 2019 flyttar våra kameler hit och till sommaren har vi troligtvis både surikater och piggsvin.

Käldhage Gård drivs av Linda och Richard Jarl, tillsammans med personal och familj. Vi driver även företaget Hyra Gotland AB där vi förmedlar bostäder till de som vill besöka vår vackra ö.

Hos oss finns vackra zebror, skuttande kängurus, hummande alpackor, musik i trädgården, bräkande får, getter fulla av bus & hästar som galopperar över ängen. Tittar du noga hittar du våra stora grisar i en gyttjepöl eller under ett halmtäcke. Korna som idisslar & kaninerna som gömmer sig i en håla. Barnen kan leka på gården samtidigt som föräldrar njuter av en kaffe i solen.
I framtiden ska vi även erbjuda lantligt boende till familjer.

Under höst / vinter / vår så går det att boka sitt besök hos oss. Vi har även verksamheten öppen för djurfaddrar eller om man vill hyra häst.

Vi hoppas att folk ska känna sig varmt välkomna till vår gård! Vi har alla de tillstånd som krävs samt veterinär och zoolog kopplad till gården.

Kom och ta del av vår vackra miljö och njut av lugnet en stund.

Maila linda@kaldhagegard.se för att boka in ett besök hos oss. 

Varmt välkomna önskar Linda, Richard med personal.