Öppettider, priser, trivselregler

Öppettider, priser, trivselregler
Öppettider

Inlagd den 31 augusti, 2018 av

Address:
not specified
Zip / City:
not specified
State:
not specified
Bedrooms:
not specified
Bathrooms:
not specified
Square Feet:
not specified

Beskrivning

Öppettider
Priser
Trivselregler
Djur och lek
Gårdsfik

ÖPPETTIDER

OBS: Just nu är gården helt stängd men vi hoppas kunna öppna upp lite framöver för bokade besök.

För att boka ditt besök eller skicka en förfrågan gällande praktik eller annat: ta KONTAKT via:  sms på 0701-44 19 09 eller om man vill ringa: 0707-37 20 50 eller via mail: linda@kaldhagegard.se
INTRÄDE: 60:- för barn mellan 1-15 år, 85: för vuxna.
Swish och kontant betalning.
OBS: Alla dagar är det inträde på gården. Inträdet går till djurens foder och för att kunna hålla parken öppen med personal.
Priserna kommer justeras så att vi kan införa låg- mellan och högsäsongspriser.
Vill man boka sitt besök, en guidad tur kostar det 500:- för upp till 5 personer.  Extra personer: 75:-.  Då finns tillfälle att fråga, klappa, känna och få extra tid hos våra djur på gården. Vi anpassar besöket efter era önskemål.

ENTRÉ PRISER ❤  

TRIVSELREGLER:
Här på gården kan man tyvärr ej ta med sig egen hund på grund av smittorisk. Vill man ta med sig hund utanför djurparken går det bra.

HÄNSYN TILL DJUREN. Här behandlar vi djuren med en stor portion kärlek, respekt och ödmjukhet. Föräldrar ansvarar för sina barn. Undrar ni något om djuren så fråga gärna vår personal.

OBSERVERA att gården är under uppbyggnad och att vi varje dag jobbar ett steg närmare vårt mål. När ni är här på besök så kommer personalen jobba som vanligt med att måla, snickra och mocka. Det är en levande lantgård! Vi beräknas vara klara 2020 med alla våra projekt.

Varmt välkomna önskar Linda & Richard Jarl med familj och personal